Zoeken naar catering sittard

 
 
catering sittard
Brochure Prijslijst Traiteur Fleischeuer.
Onze catering is zeer uitgebreid, in het geval dat ons aanbod echter niet geheel aansluit bij Uw. eigen wensen, neem dan gerust even contact op, want wij maken graag voor U een offerte op maat. Natuurlijk verzorgen wij ook op de door u gekozen lokatie de organisatie van uw evenement. Wij proberen zo veel mogelijk aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen, immers goede. kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons facharbeit schreiben muster hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet., 6133 BT Sittard.
Kwestie van Smaak.
Mocht u na het lezen van deze site nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord. John Jongen en Patricia van den Diepstraten. 6136 BA Sittard. T 31 046 451 56 39.
Catering restaurants in Sittard IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Sittard /. Catering restaurants in Sittard. Catering restaurants in Sittard. 94 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Deel deze zoekopdracht.
Chinese Indische Restaurant HONG" KONG" SITTARD.
Markt 23, 6131 EK, SITTARD, Tel: 046-4513113. Buffet bij u thuis. Wij bezorgen een uitstekend menu met warmhoudplaat bij u thuis voor 1020, per persoon minimaal 15 personen. Het menu bestaat uit 12 verschillende gerechten.: Gepaneerde kipfilet met zoetzure vruchtensaus. Rundvlees met kruidensaus. Foe Yong Hai. Kipfilet met zoet, licht pikante saus. Bami goreng en Nasi goreng. Er zijn nog andere mogelijkheden. Ideaal voor feestpartijen en dergelijke gelegenheden. Meer weten over onze catering aan huis?
Home Catering sittard.
Geen produkten in bestelling. Catering Sittard is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Sittard biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Restaurants in Sittard met catering Eet.nu.
Restaurants in Sittard met catering. Alle Restaurants in Sittard met catering. Uit eten in Sittard? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Traiteur Limburg Van Melick.
Catering van Melick zorgt voor alle ingrediƫnten zodat uw feest of partij slaagt! Niet alleen de catering maar ook de zorg over uw gasten. Wij zien de gasten graag tevreden en enthousiast lekker smullen aan een van onze veelzijdige buffetten.
wijlimburg Limburg Catering Sittard neemt catering van WOZL over wijNederland.
WOZL heeft van de aandeelhoudende gemeenten opdracht gekregen om de eigen risicovolle activiteiten af te bouwen. Hieronder vallen ook de catering activiteiten, die overgedragen worden aan Limburg Catering uit Sittard. Martin de Beer, voorzitter AvA WOZL Algemene Vergadering van Aandeelhouders, is enthousiast over de samenwerking: Met de vervreemding van de cateringactiviteiten is er een einde gekomen aan een meerjarig proces waarin WOZL alle eigen activiteiten heeft afgestoten.
Catering vacatures, werk in Sittard Indeed.nl.
Medewerker Uitgifte locatie in Sittard en Heerlen. Sodexo 7.094 reviews Heerlen 633 721 per maand. Je bent gastvrij en vindt het leuk om horecamatig in de catering te werken. Sittard en Heerlen 15 uur 5 dagen per week werktijden tussen 07.00 21.00 uur.
Limburg Catering.
Limburg Catering opereert regionaal, waarbij de klant ontzorgen altijd centraal staat. De eindgebruiker wordt daarbij nooit uit het oog verloren. Counteruitgifte Banqueting Koffievoorziening Automatencatering. Parttime cateringmedewerker onderwijs Maastricht. Limburg Catering 2014 Disclaimer Webdesign by X-com. Parklaan 6-8 6131 KG Sittard T: 046-460 0300 F: 046-458 0707 info@limburgcatering.nl.

Contacteer ons