Resultaten voor catering meppel

 
 
catering meppel
Refresh. Catering Meppel Partyservice Buffetten BBQ Lunch Tapas.
Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, een complete bbq en uitgebreide hapjes en lunch arrangementen. Bekijk ons uitgebreide catering assortiment. Partyservice gelegenheden in Meppel. Meppel is de kleinste gemeente van de provincie Drenthe. De naam Meppel kwam in 1141 al naar voren maar was toen niets meer dan een groepje boerderijen.
Stef Pastoor Food Events.
Met een schat aan ervaring en zeker te weten hoe het moet bent u bij ons als evenementenpartner bij uitstek aan het juiste adres. Wij gaan graag naar de opdrachtgever toe om de wensen en behoeften in kaart te brengen.
Catering Meppel? Bekijk de opties bij ZIZO Catering!
Over ZIZO Meppel. Bij ZIZO Meppel kan bijna alles! Wij zijn een à la carte restaurant in Drenthe aan de grens van Overijssel, een feestlocatie voor grote en kleine gezelschappen, een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en met onze catering partyservice komen wij graag uw feest op locatie verzorgen.
Restauration, Services, Catering vacatures, werk in Meppel Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Restauration, Services, Catering in Meppel. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
dinnersite Catering banner. van Restaurant Zizo in Meppel dinnersite.nl.
Steenwijkerstraatweg 10, Meppel 52.70255360 6.18324250 Barbecue/Grill Vis Vegetarisch. toon telefoonnummer telefoon: 0522 25 17 53. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. Catering van Restaurant Zizo. Organiseert u een bedrijfsfeest of een opening? Wilt u uw huwelijksfeest laten verzorgen op locatie of wilt u om andere redenen gebruik maken van een partycateraar?
Bbq catering Slagerij Lantinga.
Om een indruk te krijgen, vindt u hier onze vastgestelde menus. Wilt u de catering liever geheel op maat? Dat kan, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Veel bedrijven in Meppel en omstreken weten ons inmiddels wel te vinden.
Home Catering meppel.
Geen produkten in bestelling. Catering Meppel is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Meppel biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Home Marc Emmink Catering Events.
Alles naar wens! Daar draait het om bij Marc Emmink Catering Events. Bedrijfscatering, eventcatering, particulier, lekker, eerlijk en ongecompliceerd. Sociale media Twitter Facebook. Contactgegevens 0522-241145 info@marcemmink.nl. Bezoekadres Industrieweg 5 7944 HT Meppel Postadres Postbus 157 7940 AD Meppel. Hapjes amuse Schalen.
Home Catering meppel.
Geen produkten in bestelling. Catering Meppel is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Meppel biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Over broodjemeppel BroodjeMeppel.nl Broodjes Bestellen, Vergaderlunch, Koude Hapjes en Catering Meppel.
BroodjeMeppel.nl is een initiatief van Reestmond. Reestmond is een leerwerkbedrijf en re-integratiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met BroodjeMeppel bieden wij aan bedrijven en instellingen in Meppel en directe omgeving een complete lunchservice aan. producten in het winkelwagentje.

Contacteer ons