Resultaten voor antilliaanse catering

 
 
antilliaanse catering
Cyaras Catering.
Wij hebben jarenlange ervaring in de Antilliaanse keuken, onze gerechten worden met veel passie en plezier klaargemaakt. Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd naar Antilliaanse specialiteiten en Antilliaanse catering, vandaar dat wij dit op de kaart willen zetten! Het Antilliaanse eten is niet alleen lekker, maar vereist ook vakmanschap.
bandaboucatering.
Antilliaanse catering bestellen.
Antilliaanse Hapjes Taarten in Tilburg. Banda Bou Catering in Amsterdam. Brownys Cakes in Amsterdam. Cocina de Suku in Assen. Antilliaanse catering in Nederland. Om Antilliaanse Taarten, Antilliaanse borrelhapjes en Antilliaanse catering te bestellen kunt u contact opnemen met onderstaande Antilliaanse cateraars.
Dushi Buffet Nederlandse en Antilliaanse catering en buffetten in Zwolle.
Onze unieke combinatie van olijfolie, kruiden en verse ingrediënten creëert heerlijke vleesgerechten, sausjes en verrukkelijke salades. We hebben een helder bestelformulier waarmee u heel eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen. U kiest een buffet en kiest vervolgens zelf de vleesgerechten en/of salades.
Myrnas Antilliaanse pasteitjes All You Want Catering.
Uiteraard doen we dan erg ons best om de catering aan te passen aan het thema. We serveren deze dagen een grote diversiteit aan lunch gerechten, diners en fingerfood. Graag verleiden we onze gasten door een aantrekkelijke presentatie van de gerechten waardoor men verleidt wordt om van alles te proberen, ook een vorm van tempation. Het tropische uit zich in bijvoorbeeld zoete verleidingen in de ochtend, Caribische gevulde broodjes, een tropische saladebar en Stoba en Rijst Crijojo volgens oud Antilliaans recept, met als afsluiter stukken vers fruit, heerlijk fruitijsje en amuse desserts. Met het Antilliaanse bloed binnen AYWC gaat dit helemaal goed komen.
Antilliaanse Hapjes Taarten.
Ayaka is een pittige mengsel van kip met rozijnen, pruimen, olijven, augurken, kappertjeszilveruitjes, picalilly en paprika. Deze ingrediënten zijn verpakt in een deeg gemaakt van maïsmeel en uiteindelijk gewikkeld in bananenblad en folie, dat wordt gekookt. Quesillo in bakje. Soort antilliaanse pudding in een bakje.
Antilliaanse taarten Keshia's' Kitchen.
Caribische / Surinaamse Catering. Naar de inhoud springen. Wie ben ik? Uw mening Review. Vacature 1: Zaandam of omgeving. Antilliaanse Kokoscake 1500., Ongeveer 8 plakken. Bolo di Cashupete cashuwnotentaart 26 cm groot 6000., Bolo di Pistache Pistachetaart 26 cm groot 60, 00.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Interview met BandaBou Catering Antilliaans-eten.nl. Interview met BandaBou Catering Antilliaans-eten.nl.
In de media. Interview met BandaBou Catering. De meesten van jullie kennen ze natuurlijk al láng van hun beroemde snacks, taarten en gerechten maar voor wie het nog niet heeft meegekregen: BandaBou Catering is een fenomeen in de Antilliaanse gemeenschap!

Contacteer ons