Op zoek naar catering kerst?

 
 
catering kerst
Kerstcatering De Mobiele Kok.
Kerstdiner bestellen voor thuis. Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie? Vraag dan nu een offerte aan. Wilt u met de kerst graag gebruik maken van de kerstcatering van De Mobiele Kok? Dan kunt u nu ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn dan verschillende mogelijkheden als u van onze catering gebruik wilt maken. U kunt hierbij denken aan een traiteur een drie vier of vijf gangen menu en dit kunnen wij bij u bezorgen. Maar u kunt ook denken aan een gezellige high tea lunches en buffetten uiteraard kerst gerelateerd! Het is fijn als u met de kerstdagen bij elkaar bent en kunt genieten van elkaar.
Kerstdiner of kerstbuffet UitjeThuis Kok aan huis catering.
Goede en een bescheiden kok die ook leuk vertelde over het vlees en de Green Egg. Niets dan lof voor de uitstekende catering verzorgd door Mohamed en zijn zoon. Deze vorm van buffet zullen we zeker nog eens doen en voor iedereen een aanrader. We zullen jullie zeker nog wel e. Goed geregeld en aardige heren die alles netjes verzorgde. Namen de tijd en we konden rustig eten. Kan het iedereen aanbevelen. Het was weer heerlijk en Ruud had weer fijne gerechten gemaakt. Dit was de 2de keer op ons werk echt top verzorgd!
Kerst catering Restaurant De Knip.
Kerst cateringmenu 2016 45 p.p. Heeft u geen zin om de hele dag en avond in de keuken te zwoegen terwijl uw de visite geen aandacht genoeg kan geven. Restaurant de Knip biedt uitkomst. Onderstaand 4 gangen menu is te bestellen voor 45. Dit compleet verzorgde menu wordt kant-en-klaar aangeleverd in handzame verpakking met eenvoudige uitleg van bereiding het zal u makkelijk afgaan. Tevens kunt u er passende wijnen bij bestellen. Voorgerecht Rouleau van fazant met gebakken gamba's en vinaigrette. Tussengerecht Romig soepje van knolselderij met truffel en Hollandse garnalen.
Catering kerst 2016 Bistro de Heerlijckheid.
Hieronder vindt u de catering kerst 2016. U kunt ook een PDF downloaden. open voor groepen vanaf 20 personen.
Kerstdiner Kerstbrunch Kerstbuffet Catering HapjesAanHuis.
Kerstdiner Kerstbrunch Kerstbuffet Kerst hapjes of complete Kerst Catering. Bent u op zoek naar een cateraar die voor tijdens of na de feestdagen uw catering verzorgt? Wilt u 24 25 26 december bestellen? Bel ons hoofdkantoor of het nog mogelijk is in uw regio! Hoofdkantoor Nederland 023-30 400 34. Naar welke kerst catering bent u op zoek? keuze uit 4 buffetten. 3 gangen Santa Claus kerstbuffet. compleet buffet MEEST besteld. keuze uit 2 brunches. keuze uit zoet kaas.
Kerst catering Zwolle Apeldoorn Deventer Arnhem.
Neem gerust contact met ons op als u een kerstmenu of kerstbuffet aan huis wilt laten bezorgen. Of als uw bij uw kerstborrel of eindejaarsafsluiting uw gasten wilt verwennen met heerlijke hapjes van De Culinairegroenteman.nl! Complete verzorging receptie en avondprogramma buffet en live cooking 80 personen februari 2013.
Refresh.
Kersthapjes plateau Comet 5 stuks. Kersthapjes plateau Prancer 3 stuks. Vis hors d'oeuvre Vissalade bestellen. Vlees hors d'oeuvre Opgemaakte rundvleessalade. Naar welke kerst catering bent u op zoek? Wij serveren alle kerstgerechten de hele maand december ook op 24 25 26 december. U kunt alleen ons kerst assortiment bestellen op 1ste en 2e kerstdag! keuze uit 4 buffetten. compleet buffet MEEST besteld. keuze uit 2 brunches. keuze uit zoet kaas. keuze uit 2 plateaus van 3 en 5 hapjes. Gourmetten of BBQ'n met kerst. Bestel al vanaf 5 personen.
Kerst 2016 De ruiter Catering.
Ook in 2016 kunt u tijdens de kerst dagen weer genieten van al het lekkers wat De Ruiter Catering te bieden heeft. Op kerst avond en beide kerstdagen kunt u bestellingen ophalen of laten bezorgen. de bezorg kosten in Dordrecht bedragen 750 buiten Dordrecht bedragen deze 1250. Alle salades proberen wij tussen 9.00 uur en 13.00 uur te bezorgen aan het einde van de middag en begin avond plannen wij het bezorgen van de buffetten in. De betaling dient te worden voldaan contant bij aflevering. Helaas beschikken wij niet over een mobiele pin automaat.
Kerstbuffet aan Huis Bezorgen Catering Bedrijf Dordrecht Rotterdam Zwijndrecht Barendrecht Ridderkerk.
Vers gebakken stokbrood met kruidenboter parijse boter en roomboter. Maak een keuze uit 1 gerecht per persoon. Een mooie schotel van wilde zalm IJsselmeerpaling en Hollandse garnalen. Dun gesneden Ossenhaas op een bedje van rucola met als extra smaakmakers pijnboompitjes parmezaanse kaas en pesto-dressing.
Heerlijke kerst buffetten kun je bestellen bij Welling Catering wellingcatering.nl.
Buffetten Kerst de Luxe 2016. Buffetten Kerst de Luxe 2016. Kerstavond 1e en 2e kerstdag zijn we op dit moment helemaal volgeboekt en is bestellen niet meer mogelijk. Kerst 2016 geheel verzorgd door Welling Catering. Thuis heerlijk genieten van een compleet verzorgd buffet wij helpen u graag. Ook dit jaar hebben wij weer getracht u te laten genieten van onze keuken in uw eigen omgeving. Met kerst zijn de speciale buffetten al vanaf 8 personen te bestellen. Wij leveren alles compleet aan inclusief alle benodigdheden zoals warmhouders en servies.

Contacteer ons