Op zoek naar catering groningen?

 
 
catering groningen
Professionele Catering Groningen Barbecues Snackwagens All-In Buffetten!
KNAL Verhuur kan u voorzien in volledige catering op vele manieren. Zo nemen wij graag de volledige organisatie van uw barbecue of buurtfeest uit handen leveren wij barbecuepakketten verhuren wij snackwagens inclusief personeel en desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld salades en hapjesschalen. Cateringservice in Groningen Drenthe en Friesland tegen lage prijzen! Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar in het noorden van het land zit u bij ons zeker weten goed.
Catering Noord Gespecialiseerd in het organiseren en.
De Reuzenpan is de onvergetelijke eyecatcher bij iedere gelegenheid. Vang de aandacht én trakteer uw bezoekers! ALLES OVER DE REUZENPAN RESERVEREN. Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies Groningen Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen. Welkom bij Catering Noord! Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Wij willen ons graag aan u voorstellen! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Daarbij kunt u denken aan.
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Welkom op de website van Foodfellas Catering. Foodfellas Catering voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden. Hoewel Foodfellas Catering vooral door de Mediterrane keuken wordt geïnspireerd hebben onze koks ook in menig ander landskeuken een kijkje genomen. Zo leveren wij catering op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen.
Italiaanse Catering Groningen Heerlijk Italiaanse gerechten en meer.
Home Italiaanse catering Groningen. Bent u op zoek naar een Italiaanse Traiteur of Catering in Groningen en omstreken? Woont u in de buurt of in de regio van onderstaande steden? Dan verzorgen wij ook een Italiaanse Catering bij u op het werk voor een gezellig personeelsfeest of aan huis! Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan. Plaatsen in Groningen waar wij voor bedrijven of particulieren o.a. onze Italiaanse catering aanbieden. Italiaanse Catering in Groningen. Italiaanse Catering in Oldambt. Italiaanse Catering in Hoogezan-Sappemeer.
Refresh.
Catering voor ieder budget. Dagvers vanuit 65 keukens. Beste prijs / kwaliteit. Hapjes aan huis verzorgt de catering door heel Groningen. Hieronder vindt u een aantal plaatsen waar wij al geweest zijn. Staat uw plaats er nog niet bij dan vernemen wij dat graag.
Catering Groningen.
Op locatie waren alleen tafels aanwezig maar dat is voor Feel Good geen enkel probleem! We hebben de catering tot in de puntjes verzorgd en afgestemd op de wensen van de klant. Zo hadden we naast 2 soorten soep ook verschillende soorten kaas 3 soorten sap huisgemaakte smeersels brownies en diverse soorten brood. Check de fotos en neem vrijblijvend contact op als je op zoek bent naar Catering Groningen. Feel Good Catering Groningen.
Pepper Catering.
Leuk verschillend publiek van jong tot oud. Pepper Events spreekt iedereen aan. Wederzijds respect verantwoordelijkheid tolerantie en samenwerken. Het team augustus 12th 2015 Tim. Pepper Events is een full service bureau waarmee alle diensten nauwkeurig worden aangestuurd vanuit één organisatie. Ons team verzorgt de locatie de techniek de artiesten en gehele aankleding van uw event. Vanuit Pepper Catering kunnen wij uw gasten voorzien van food drinks. Binnen alle projecten werken we trendgericht. De doelgroep is ons uitgangspunt en daarmee bieden we een optimale beleving van elk event. Hiermee nemen we u dus al het werk uit handen van organisatie tot aankleding en van artiesten tot catering Pepper Events staat voor u klaar!
Home Jasmijn CateringCatering in Groningen.
Ranonkelstraat 30 9741 LT Groningen. Mediterrane en Noord-Afrikaanse catering. Voor al uw hapjes Buffetten. Voor al uw feesten binnen of buiten. Voor al uw evenementen. Lunch High Tea Party Specials.
Home.
MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen grootschalig kleinschalig zakelijk en particulier met als uitgangspunt vers smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos. MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende locatie's in en om Groningen om uw feest eens anders te vieren. Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren waar MamaMoos met biologische en streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen 30 min.
Basarz catering.
Wij wensen u plezier bij het samenstellen van al onze smakelijkheden. Wij bezorgen uw bestelling indien mogelijk in en rondom Groningen thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 800. Boven de 20000 in en rondom Groningen gratis. Bij grotere afstanden berekenen we 080 per km.

Contacteer ons